Lentefeest- en communiekaartjes 2016

januari 30, 2016 § Een reactie plaatsen

Het aftellen voor vele kindjes en ouders is begonnen! Binnen een tweetal maanden gaan de eerste communie- en lentefeesten van start. Vele mama’s en papa’s treffen volop voorbereidingen om er voor hun zoontje of dochter een superdag van te maken. Toffe kleedjes, lekker eten, leuke spelen, … en natuurlijk originele kaartjes als herinnering aan die unieke dag!

ditzijnkaartjes.be presenteert ook dit jaar nieuwe communie- en lentefeestkaartjes. Fijne figuurtjes, gekke motieven, vreemde invloeden …
Opvallend en creatief is de baseline van ditzijnkaartjes.be en ook deze collectie voldoet perfect aan die missie.

Al vijf jaar is ons uitgangspunt: Gedaan met die fotocollages, storende lettertypes, overdaad aan roze … Eén knappe foto per zijde, een versterkend grafisch ontwerp en de jongen of het meisje als centrale ster.

Uitzonderlijk in collectie én concept
ditzijnkaartjes.be blijft in de combinatie van haar collectie en concept van communie- en lentefeestkaartjes uitzonderlijk. De ontwerpen breken met de traditionele en – vaak toch wel – kitscherige communie- en lentefeestkaartjes. Ze zijn creatiever, hipper, … en gewoonweg héél mooi.
Dit gecombineerd met de persoonlijke behandeling, maakt ditzijnkaartjes.be bijzonder. De ontwerpen worden immers – wanneer nodig – aangepast aan de foto van de kleine ster. Patronen of figuratieve elementen op het kaartje worden verplaatst, kleuren aangepast, … ditzijnkaartjes.be wil immers het perfecte kaartje voor elk kleine en grote ster!

Advertenties

Getagd: , , ,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Wat is dit?

Je leest nu Lentefeest- en communiekaartjes 2016 voor dots & colors.

Meta

%d bloggers liken dit: